Fonmoney -

Pregătiri de vacanță – Ce nu trebuie să uitați înainte de a pleca în România?

Faceți o reîncărcare online Orange, Vodafone sau Telekom cu Fonmoney chiar aici.

Vă vine să credeți că deja este sfârșitul lunii mai? Incredibil cât de repede trece timpul!

În orice caz, suntem nevoiți să ținem pasul cu el, așa că momentan începem cu pregătirile de vacanță. Pentru cei aflați în străinătate este aproape o tradiție să își petreacă o parte din vacanța de vară în România, așa că înainte de a vă porni la drum vă amintim pe scurt ce anume are trebui să verificați.

- Veți călători cu mașina? Nu uitați acasă carnetul de șofer. Verificați data de expirare a acestuia, a cărții de identitate sau a pașaportului.

- Verificați asigurarea autovehiculului și asigurați-vă că controlul tehnic este la zi.

- Achiziționați vignetta!

- Veți călători cu avionul? Atunci vă sfătuim să vă cumpărați cât mai repede biletul de avion, pentru a evita costurile mari din sezonul de vârf.

- Referitor la bagaj...parcă niciodată nu avem loc suficient. Sfatul nostru: împachetați doar strictul necesar. Nu uitați totuși să luați cu voi:

- Mici atenții pentru cei din România; Chiar și cele mai mici cadouri ne pot înfrumuseța ziua.

- Marea Neagră strălucește deja sub razele soarelui și briza mării se simte de la depărtare: Crema de soare, costumul de baie și pălăria sunt și ele de nelipsit din bagajul dvs.

- Munții sunt în concurență cu Marea! Ați putea refuza oare o excursie în aerul răcoritor de munte? Probabil că nu. Așa că o pereche de adidași nu ar strica.

Suntem siguri că odată ajunși în țară veți lua legătura cu cei dragi, cu prieteni vechi și alte cunoștiințe pe care nu le-ați mai văzut de mult timp.

Pentru a intra în contact cu ei, folosiți cartela de România Orange, Vodafone sau Telekom. Puteți reîncărca cartela cu credit prepaid din străinătate la orice cu www.fonmoney.ro/romania. Cum? Foarte simplu în numai 3 pași. Introduceți numărul de telefon în câmpul liber, alegeți suma de reîncărcare și efectuați plata. Prin Fonmoney puteți plăti cu cardul de credit, Sofort Banking sau Paysafecard. Tot pentru comoditatea voastră vă punem la dispoziție plata în diferite monede: RON, EUR, GBP, NOK sau AUD.

Pentru orice întrebări ne puteți contacta fie la adresa [email protected] sau pe pagina noastră de Facebook printr-un mesaj privat.

Acum că am terminat lista noastră de „atenționare“ ne mai rămâne să vă urăm un CONCEDIU PLĂCUT ȘI ODIHNITOR! Cu siguranță veți avea nevoie!

1, 2, 3 și START! Ochelarii de soare pe ochi, bagajul în mână și drum bun!