Fonmoney -

Reîncarcă Orange. Reîncarcă Vodafone. Reîncarcă Telekom Online din Italia în România

În ultimii ani, mai ales după aderarea la Uniunea Europeană, foarte mulți români au ales să plece din România. Unii și-au părăsit țara natală pentru a-și găsi un loc mai bun de muncă, alții au găsit o nouă șansă prin care să-și dezvolte cunoștințele la nivel internațional, iar alții au început să se bucure pur și simplu mai ușor și mai des de tentațiile turistice oferite de continentul european.

Țara în care mulți români au ales să-și continue cariera sau să descopere noi experiențe este ITALIA, o țară situată la aproximativ 1.800 de kilometri de România. Am putea spune o distanță nu exagerat de mare, însă suficientă de a trezi amintiri vii, dor de casă, de familie, de prieteni, sau chiar de țara în sine cu urcușurile și coborâșurile ei.

Cu serviciul internațional Fonmoney puteți trece mai ușor peste această barieră pe care o reprezintă distanța. Cu Fonmoney puteți lua legătura cu cei dragi din România zilnic și la orice oră. Ba chiar mai mult, le puteți aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi reîncărcându-le online cartela telefonului mobil sau susținându-i financiar cu sume mici de bani. Cu Fonmoney puteți trimite bani din Italia în România direct în contul bancar al beneficiarului.

Cum? Accesați www.fonmoney.ro/italia și introduceți numărul de telefon pe care vreți să-l reîncărcați, alegeți apoi suma și selectați una din modalitățile de plată. Puteți face plata prin cardul Visa, prin MasterCard, Postepay, Paysafecard sau prin serviciul Sofort Banking. Tot ce vă mai rămâne apoi de făcut este să introduceți datele în cadrul secțiunii de check-out pentru a putea finaliza tranzacția, primind în cele din urmă și reîncărcarea prepay.

Așteptăm să accesați site-ul nostru și să vă reîncărcați propria cartelă prepay de România sau cartela unei alte persoane. Bineînțeles, ne-am bucura să selectați serviciul nostru de transfer de bani din Italia spre România. Beneficiați de cel mai bun curs EUR - RON și de un comision extrem de mic, indiferent de suma trimisă.