Fonmoney -

Septembrie - O lună record pentru Fonmoney!

Astăzi ne bucurăm de o duminică perfectă de toamnă! Profităm alături de voi nu doar de zâmbetul larg al soarelui, dar totodată sărbătorim și încrederea zilnică pe care ne-o acordați.

Luna septembrie a fost o lună ideală pentru Fonmoney, pentru voi, familia și prietenii dvs.

În luna septembrie, Fonmoney a înregistrat un număr record de reîncărcări prepay pentru România! Suntem mândri să vedem că aveți încredere în noi și că ne alegeți de fiecare dată pentru a-i surprinde pe cei dragi de acasă chiar și de la mii de km distanță.

Reîncărcând cartelele prepay Orange, Vodafone sau Telekom (Cosmote) cu Fonmoney ați adus cu siguranță multe zâmbete pe chipul celor dragi, i-ați suprins cu mici surprize în momente neașteptate și le-ați dat ocazia de a comunica mai ușor!

Este de apreciat faptul că distanța nu este o piedică în a-i susține pe cei apropiați, ba chiar mai mult este o dovadă clară că vă gândiți mereu la ei.

Vă mulțumim că ne alegeți zilnic, că sunteți satisfăcuți de prestația oferită și că ne susțineți mereu nu doar utilizând serviciul nostru, ci și pentru faptul că sunteți mereu implicați în activitatea paginii noastre de Facebook Fonmoney Romania.

Datorită vouă și susținerii voastre putem să declarăm luna septembrie, ca fiind o lună îmbelșugată și plină de roade, exact așa cum este România: o țară bogată presărată cu oameni frumoși, calzi și cu peisaje superbe care ne taie răsuflarea de fiecare dată!

Dar luna septembrie nu s-a terminat încă! Așadar, profitați acum de ultimele zile ale începutului de toamnă pentru a reîncărca cartelele prepay celor dragi din România cu Fonmoney! Să depășim împreună recordul acestei luni!

Vă așteptăm cu drag pe www.fonmoney.ro/romania!