Trimite bani sau reîncarcă online cartela
cu cardul de credit

Folosește cardul de credit pentru diferite servicii online - Transfer de bani sau reîncărcare prepay

Plata prin cardul de credit în mediul online este una din cele mai întâlnite metode de plată. De ce? Pentru că este o metodă rapidă, comodă și sigură, care ne permite plata imediată pentru achiziționarea diferitelor bunuri sau servicii. La Fonmoney, utilizând cardul de credit puteți cumpăra credit prepaid pentru cartela de România Orange, Vodafone sau Telekom sau puteți face un transfer de bani online spre România.
Ce tipuri de card de credit pot utiliza la Fonmoney?
  • CARDUL DE CREDIT VISA - Pentru a trimite bani sau pentru a reîncărca online creditul telefonului mobil cu cardul Visa, aveți nevoie de numărul cardului, numele deținătorului, data expirării cardului și de codul de securitate format din trei cifre, inscripționat pe spatele acestuia. Cardul de credit Visa este acceptat peste tot în lume și în prezent se numără printre cele mai sigur și des utilizate modalități de plată atât online, cât și offline.
  • MASTERCARD - La fel ca și cardul de credit Visa, Mastercard-ul se numără printre cele mai preferate carduri de credit. Pentru a plăti online cu Mastercard aveți nevoie de datele aparținătorului de credit și de codul de siguranță.
Siguranța datelor dumneavoastră
Pagina noastră web www.fonmoney.ro vă garantează siguranță deplină! Este protejată prin sistemul tehnologic SSL (însemnul pentru securizarea online a paginii de internet apare în browser precum HTTPS), ceea ce garantează siguranța datelor dvs. Pentru a citi mai multe despre siguranța unei pagini web, citiți articolul nostru.