Reîncarcă creditul telefonului prin Paysafecard

Ce pot plăti cu paysafecard? Cumpără credit pentru cartela de România sigur, fără înregistrare
Paysafecard este o metodă de plată electronică prin intermediul căreia se pot achiziționa produse sau servicii în mai bine de 2700 de magazine din întreaga Europă. Acum și la Fonmoney vă puteți reîncărca acum creditul telefonului mobil cu Paysafecard. Cum trebuie să procedați? Cumpăraţi un card Paysafe de la unul din punctele de vânzare şi apoi puteți să începeți tranzacția.
Reîncarcă cartela Orange, Vodafone sau Telekom prin Paysafecard
  • Avantajul Paysafecard-ului constă în faptul că în timp ce vă faceți cumpărăturile online, vă păstrați anonimatul.
  • Clienţii Paysafecard nu trebuie să-și divulge informaţiile personale pentru a folosi acest serviciu. Utilizatorii de Paysafecard reduc de asemenea riscul de fraudă, deoarece doar suma de bani disponibilă pe card poate fi retrasă; Alte pagube financiare nu pot apărea.
Primește Plătiți
EUR USD EUR GBP CHF
5 8 7 6 7
8 11 10 9 10
15 22 20 18 20
Unde se găsesc sau de unde pot cumpăra carduri sau coduri Paysefcard?
Cardul Paysafecard poate fi cumpărat din următoare țări: Argentina, Austria, Belgia, Canada, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Mexic, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, USA.

În ceea ce privește codurile Paysafecard, acestea pot fi cumpărate atât online, cât și din magazinele specializate și partenere Paysafecard.

Efectuarea unei plăţi cu cardul Paysafe nu presupune costuri suplimentare. Singurele costuri ce pot să apară, sunt fie o taxă administrativă în valoare de 7.50 Euro, în cazul în care doriţi să vi se returneze o sumă de bani, fie o taxă de 2 Euro în cazul în care timp de un an de zile creditul de pe cardul dumneavoastră nu a fost cheltuit.

În momentul în care creditul este consumat, Paysafecardul nu mai este valabil. Pentru a putea efectua alte tranzacţii online, trebuie să cumpărați un nou Paysafecard. Nu uitați ca Paysafecard-ul permite achiziţionarea de bunuri şi servicii în valoare de până la 1000 euro. Creditul actual poate fi verificat online pe pagina web www.paysafecard.com. Pentru a afla valoarea creditului dumneavoastră, introduceţi codul pe care îl găsiţi inscripționat pe card. Prin Paysafecard puteţi achiziţiona bunuri şi servicii în diferite valute. Puteţi găsi un convertor valutar chiar pe website-ul Paysafecard.

În cazul în care doriți să utilizați o altă metodă de plată în afară de Paysafecard pentru reîncărcarea online a cartelei prepay sau pentru a trimite bani în România puteți opta pentru plata prin SOFORT Überweisung sau pentru plata cu cardul de credit Visa sau Mastercard.

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.