Fonmoney -

Încărcare cartelă de România din străinătate prin transfer bancar direct cu Sofort Banking

Sunteți stabilit în străinătate și vă întrebați cum puteți face o reîncărcareOrange, Vodafone sau Telekom direct de pe cardul dvs. bancar? Sunteți în căutarea unui serviciu rapid și ușor care să vă permită reîncărcarea directă a creditului prepay pe telefonul mobil?

Atunci venim cu un răspuns: SOFORT BANKING.

Fiind aprobat de către serviciul TÜV, Sofort Banking corespunde celor mai înalte standarde de securitate , oferind clienților rapididate, simplitate și confort în același timp.

SofortBanking

Cu peste 100 de milioane de tranzacții și peste 18 milioane de utilizatori,  Sofort Banking este un sistem de plată online extrem de răspândit în Europa; Momentan, serviciul este activ în mai multe țări, spre exemplu în Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia sau Italia. Așadar, pentru a putea reîncărca direct o cartelă cu contul dvs. trebuie să aveți un card bancar emis de către una din băncile țărilor enumerate mai sus și să aveți activat serviciul Online Banking.

Dacă până acum nu ați mai folosit acest serviciu vă vom arăta mai jos pas cu pas cât de simplu este.

  1. 1. Alegeți țara din care v-a fost emis cardul bancar
  2. 2. Selectați codul băncii sau numele acesteia
  3. 3. Alegeți modalitatea de logare. În cea mai mare parte trebuie să selectați prima bulină, urmând apoi să introduceți datele de Online Banking oferite de banca de care aparțineți: un cod format din cateva cifre și parola dvs.
  4. 4. Apoi va trebui să introduceți codul TAN (unul din codurile TAN) pe care l-ați primit de la bancă sau codul TAN pe care îl veți primi prin sms.
  5. 5. Odată ce veți introduce codul TAN și veți apăsa "OK", plata reîncărcării prepay va fi finalizată, iar creditul va fi trimis automat pe telefonul mobil.
V-ați convins cât de ușor este? Încercați și voi acum o reîncărcare online prin Fonmoney și plătiți prin Sofort Banking, transferul bancar direct de care aveați nevoie. Simplu, rapid și fără niciun fel de complicație.