Reîncarcă online sau trimite bani
prin SOFORT Banking

Plătește prin SOFORT Banking diferite servicii - Reîncărcare online sau transfer de bani
La Fonmoney efectuarea plății online a reîncărcării creditului prepaid sau a transferului de bani online prin Sofort Banking este extrem de simplă și de comodă. Acest serviciu este disponibil în diferite țări. Totuși, în cazul în care în țara dvs. acest serviciu de plată nu este disponibil, vă punem la dispoziție și alte metode de plată precum cardul de credit sau Paysafecard (Se aplică doar la reîncărcările online prepay).
Cum transfer bani sau cum fac o reîncărcărcare online cu Sofort Banking - Sofort Überweisung?
  1. Serviciul SOFORT Banking reprezintă una din cele mai sigure modalități de efectuare a plăților online și corespunde celor mai înalte standarde de securitate, fiind aprobat de către grupul TÜV. Această modalitate de plată în mediul online are o mare rețea de acoperire în Elveția și Austria, în special în Germania unde atinge o cotă de 99%.
  2. Pentru a face o plată cu SOFORT Banking nu este nevoie de înregistrare. Sunt necesare doar datele dumneavoastră personale de online-Banking.
Primește Plătiți
EUR USD EUR GBP CHF
5 8 7 6 7
8 11 10 9 10
15 22 20 18 20

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.