Fonmoney -

Reîncărcare Telekom România din Italia

Prin serviciul Fonmoney puteți efectua o reîncărcare Telekom România de oriunde v-ați afla, chiar și din Italia la prețuri foarte avantajoase.

Ați încercat până acum serviciul Fonmoney? Dacă nu, vă invităm să faceți asta și să descoperiți avantajele reîncărcării unei cartele Telekom cu Fonmoney:

  • - Înregistrarea NU este obligatorie. Puteți totuși să vă înregistrați pe site-ul nostru prin contul dvs. de Facebook, prin contul de Google sau prin mail-ul de Yahoo. De fiecare dată când trimiteți un credit prepay și sunteți logat în contul dvs., această tranzacție va apărea în contul dvs. respectiv *Pentru a vedea toate tranzacțiile vă indicăm să vă logați mereu cu același cont.
  • - Reîncărcarea Telekom are loc într-un timp extrem de scurt. Trebuie doar să introduceți numărul de telefon, să selectați suma pe care vreți să o trimiteți și apoi să faceți plata, alegând una din modalitățile de plată (Plata cu cardul de credit Visa sau Mastercard, Paysafecard sau viramentul bancar direct prin serviciul SofortBanking.) Dat fiindcă vă aflați în Italia, puteți face plata și cu cardul Postepay.
  • - Transparența prețurilor. Față de alte companii, Fonmoney precizează clar și de la bun început suma trimisă și costul pentru tranzacția respectivă.
  • - Echipa noastră de „Asistență Clienți“ vă stă mereu la dispozție. Așadar, în cazul în care aveți întrebări scrieți-ne la [email protected] vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Totodată, pentru întrebări ne puteți scrie și un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook Fonmoney Romania.

Nu mai așteptați și faceți chiar acum o reîncărcare Telekom cu Fonmoney! Simplu, sigur, rapid și fără înregistrare.

NOU: Transfer de bani online din Italia spre România. Alături de Fonmoney puteți trimite bani acasă rapid, simplu și ieftin. Prin licența unei instituții de plată acordată de către Autoritatea de Conduită Financiară suntem la fel de siguri precum o bancă. Ceea ce ne diferențează însă de alte instituții financiare este comisionul extrem de mic și faptul că oferim cel mai bun curs valutar EUR-RON.