Trimiteți acum bani cu Fonmoney și plătiți prin virament bancar!

Acum aveți posibilitatea de a trimite bani cu Fonmoney și să achitați prin virament bancar. Nu aveți nevoie de carte de credit!

Cum trimit bani și plătesc prin virament bancar?
 1. Alegeți ca de obicei țara destinatarului, spre care doriți să efectuați transferul de bani.

 2. Introduceți suma pe care doriți să o transferați

 3. Completați câmpurile cerute cu datele personale și IBAN-ul destinatarului

 4. În momentul când ajungeți pe pagina cu metodele de plată, alegeți prima opțiune “Virament bancar”

 5. Veți putea vedea sumarul tranzacției dvs. Tot aici veți găsi și datele necesare pentru efectuarea transferului bancar:
  Numărul de referință al tranzacției
  IBAN și BIC-ul contului beneficiarului, spre care doriți să efectuați transferul de bani
  De asemenea veți prin și un e-mail cu detaliile tranzacției

 6. De îndată ce vom primi transferul dvs., vom procesa tranzacția dvs. cât de curând posibil
Trimiteți bani fără a avea un card de credit
 • Fonmoney este una dintre cele mai sigure și eficiente metode de a trimite bani și de a efectua transferuri bancare. Prin noua noastră metodă de plată puteți folosi serviciul nostru chiar dacă nu dețineți un card de credit!
  Nu aveți nevoie de un card de credit pentru a efectua transferuri de bani în alte țări, pentru a vă achita facturile sau pentru a-i susține pe cei dragi. Efectuați un transfer bancar chiar de acasă prin Online Banking sau vă adresați filialei care vă deservește și îndepliniți un ordin de transfer
 • Pentru ca tranzacția dvs. să fie procesată corect, este important ca dvs. să indicați numărul de referință al tranzacției efectuate de dvs. Numărul de referință îl veți putea vedea după ce veți finisa tranzacția în Fonmoney, alegând opțiunea „Virament bancar”. De asemenea veți primi și un e-mail cu detaliile tranzacției dvs. unde veți putea găsi numărul de referință. Cu acest număr de referință putem să vă garantăm siguranța tranzacției dvs. și puteți s-o identificați în orice moment.br>
  Datorită Fonmoney nu mai există dificultăți de a trimite bani în diferite țări chiar dacă nu dețineți un card de credit.
Transfer de bani prin virament bancar: acum e și mai sigur!
Noi, echipa Fonmoney lucrăm mereu, pentru a vă oferi cele mai bune servicii. De acum este posibil de a procesa tranzacțiile dvs. Cu ajutorul viramentului bancar.
Această nouă metodă are multe beneficii pentru dvs. Sper exemplu puteți să vă susțineți financiar familia dvs. din străinătate, chiar dacă nu dețineți un card de credit. E suficient să dețineți un cont bancar, pentru a efectua transferuri de bani în străinătate. De asemenea această metodă de plată este mult mai sigură decât metodele de plată obișnuite. Plata se efectuează personal de dvs., astfel evitați cazuri de fraudă. Dacă aveți acces la Online Banking, atunci puteți efectua viramentul chiar de acasă. Sau puteți să vă adresați băncii dvs. și să îndepliniți un ordin de plată.
Tranzacția dvs. va fi salvată și păstrată în sistemul nostru în decurs de 3 zile, astfel încât aveți suficient timp pentru a efectua transferul bancar. De cum transferul dvs. ajunge în contul nostru bancar, vom procesa tranzacția dvs. cât de curând posibil.
Nu ezitați și beneficiați de cel mai bun serviciu pentru a trimite bani în străinătate!