Fonmoney -

Clienții noștri ne apreciază!

Pentru Fonmoney opiniile clienților au o mare importanță! De aceea am ales TRUSTPILOT, un serviciu prin care aveți posibilitatea de a lăsa comentarii referitoare la experiența dvs. privind serviciul nostru de reîncărcare prepay.

Ne bucură faptul că clienții noștri percep Fonmoney ca pe un serviciu calitativ, de încredere și avantajos. De fapt asta și încercăm să oferim zilnic. Ne dorim să ne diferențiem prin siguranță, rapiditate și ușurință.

Dacă deja ați reîncărcat prin Fonmoney trebuie să fi observat cât de rapid și ușor puteți trimite credit pe  telefonul mobil sau cu siguranță ați remarcat și diferitele modalități de plată precum cardul de credit, transfer bancar direct sau Paysafecard. Astfel, fiecare client poate alege ceea ce i se potrivește mai bine. Acest aspect contează extrem de mult pentru noi. De fapt, încercăm să le oferim clienților varietate prin simplitate.

Pe deasupra, încercăm să fim mereu în contact cu clienții noștri prin intermediul paginii noastre de Facebook Fonmoney Romania, prin blogul nostru sau prin adresa de mail [email protected] Scopul nostru este să îi facem să se simtă ca acasă. Oferindu-le comoditate și invitându-i să-și exprime opinia ne dorim să ne apropiem de ei și să le oferim serviciul de calitate pe care cu siguranță îl caută….Și da, calitatea pe care o găsiți la Fonmoney este dovedită atât de cele 5 stele pe care le-am câștigat la TRUSTPILOT cât și de comentariile pozitive lăsate de clienții noștri:

"Super. Poți încărca cartela de România ușor și sigur"

"Foarte mulțumită. Corectitudine și rapiditate, mulțumesc!"

"Super! f tare. rapid și ușor. A funcționat din prima!"

Acestea sunt doar câteva exemple referitoare la serviciul nostru de reîncărcare prepay. Restul pot fi găsite pe Trustpilot. Părerea dvs. contează pentru noi! Așadar, dupa ce reîncărcați o cartelă prepay nu uitați că puteți lăsa și dvs. un comentariu.