Fonmoney -

Reîncărcare Vodafone din Italia

Vodafone_Italia484x252Vă aflați momentan în Italia? Vreți să reîncărcați o cartelă Vodafone de România? Vă place să economisiți timp? Nouă la fel! Prin urmare ați ajuns la locul potrivit și la serviciul potrivit.

Prin Fonmoney puteți trimite credit prepay din Italia printr-o modalitate sigură și rapidă și în plus, fără necesitatea de a vă crea un cont de utilizator!

Pentru a încărca o cartelă Vodafone și pentru a vedea ofertele noastre de prețuri faceți click aici:  www.fonmoney.ro/vodafone-romaniaVeți vedea că trebuie să scrieți numărul de telefon, apoi să alegeți suma pentru reîncărcare iar apoi modalitatea de plată. (Plata se poate face cu cardul decredit, Paysafecard sau Sofort Banking, transferul bancar direct). Odată ce ați plătit tranzacția, creditul Vodafone va ajunge în mai puțin de câteva minute la destinatar

Pentru a vedea pas cu pas cum se face reincarcarea, vă invităm să vizionați filmulețul nostru:

Încărcați chiar acum cu Fonmoney și faceți-le o surpriză celor de acasă! Cine nu se bucură când vede că distanța nu este o piedică în a ține legătura cu cei dragi sau o piedică în a oferi mici surprize?