Fonmoney -

Reîncărcare Orange România din Italia

Reincarcare Orange Romania din ItaliaServiciul Fonmoney vă permite să efectuați reîncărcări prepay Orange în România indiferent unde v-ați afla. Conform datelor statistice, în Italia există un număr foarte mare de români, majoritatea plecați la muncă, iar unii pentru studii.

Indiferent de motiv, ei au un punct comun și anume, România. Chiar dacă s-au adaptat la viața din Italia și au legat noi prietenii, aceste persoane vor avea mereu o legătură strânsă cu România, mai exact cu rudele și familia lor.

Este de apreciat faptul că și la distanță pot ține legătura! Cunoscând această situație, Fonmoney și-a propus să ușureze comunicarea celor aflați în Italia cu cei din România. Prin Fonmoney puteți trimite credit Orange pe telefonul mobil în orice zi și la orice oră. Așadar, dacă vreți să reîncărcați o cartelă Orange rapid, sigur și fără a vă mai înregistra vă așteptăm pe site-ul nostru unde veți avea la alegere mai multe modalități de plată precum: cardul de credit Visa sau Mastercard, Paysafecard sau transferul bancar direct prin Sofort Banking)

Pentru orice fel de întrebări ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook Fonmoney Romania sau printr-un mail la adresa [email protected].

Alegeți Fonmoney pentro o reîncărcare Orange rapidă, sigură și la un preț avantajos.